martes, 3 de diciembre de 2013

Etapa rosa




Després de l'època blava , Picasso va començar la seva època rosa. L'època rosa va començar el 1904 i va durar fins a 1907 , quan ell va començar els seus experiments amb el cubisme .

De seguida , la vida de Picasso va canviar i el seu art va canviar també . Picasso es va enamorar d'una persona per primera vegada , i el seu humor es va aclarir . Va trobar , per accident , Fernande Olivier , la seva primera companya fixa durant molt de temps . Picasso tindria relacions amb Fernande durant set anys . Ella va portar la bellesa i la companyonia a la vida de Picasso . Ell s'hauria casat amb ella , però ella no li va concedir el si. Fernande ja estava casada .

Durant aquest temps , Picasso va començar a pintar amb colors més humans i més vius . Les seves pintures reflecteixen el seu goig nou . Va usar colors diferents i eixamplar el seu abast blau . El seu abast nou incloure el rosat , l'ataronjat i el vermell . Va pintar quadres tranquils de colors delicats , abandonant els blaus . Les pintures d'aquesta època rosa són més vives i líriques que les altres .

Els personatges de les pintures de Picasso van canviar també . El va conèixer i retratar als membres del Circ Medrano . Les primeres pintures de l'època rosa són d'artistes de circ i les seves famílies . Aquestes pintures mostren una felicitat gentil i delicada . A Picasso li va agradar l'agilitat i el coratge dels artistes de circ . Va pintar molts quadres d'artistes . El quadre següent , família de Saltimbanques amb mono ( 1905 ) , és un exemple perfecte de les pintures de l'època rosa. Hi ha molta afecte i molta tendresa en la pintura .

No hay comentarios:

Publicar un comentario